top of page

GÜNCEL DUYURULAR

GİTARLIVE’DA MAYIS


Ekim 2018 yatay poster

GitarLive Mayıs ayına genç gitaristler tarafından verilecek bir resitalle başlıyor. Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı’nda okumakta olan BATUHAN KARTALTEPE & CEM ŞİVAN ERGÜL solo ve düo olarak klasik gitar repertuarından parçalar seslendirecekler. Daha önce birçok farklı çalışması ve özellikle de Passiflora adlı quarteti ile tanıdığımız ERDEM SÖKMEN bu sefer de QUINTET’i ile karşımızda. 2017 yılında kurulan grup; Erdem Sökmen (gitar), Hasan Meten (gitar), Ekin Bilgin (bas), Erkan Sönmez(davul) ve gruba yeni katılan Çağdaş Oruç (soprano & tenor sax)'tan oluşmakta. Repertuvarlarında genellikle Latin Amerikalı bestecilerin eserlerini yorumlamaktalar. Bu ay hem İran’dan konuklarımız var hem de Kürtçe, Türkçe, Farsça şarkılarımız. İranlı müzisyenlerMostafa PourYousef ve Eman Aghdasi KEMANKUB adını verdikleri projelerinde kemançe ve tombak ile kendi besteleri üzerinden yürütecekleri doğaçlama bir konser gerçekleştirecekler. GÜLBAHAR KAVCU da ilk solo albümü olan Sebeb’te seslendirdiği Kürtçe, Farsça ve Türkçe parçalar ile sahne alıyor.

Bu ay konserlerimiz dışında iki tane filmle ilgili etkinliğimiz de bulunuyor. Ayın sonunda yönetmen ve drama çalıştırıcısı Gürşat Özdamar tarafından düzenlenen 7-12 YAŞ ÇOCUKLARA SİNEMA ATÖLYESİ etkinliğimiz var. 5 farklı yönetmenin filmlerinin gösterileceği MARMARİS FİLM FESTİVALİ ÖZEL GÖSTERİM SEÇKİSİ de ayın diğer bir film etkinliği.

Konserlerimizi ister GitarLive'a gelip yeni oturma düzeninin konforundan yararlanarak ister internetten canlı yayın aracılığıyla ister etkinlik sonrası YouTube kanalımızdan oluşturacağımız kliplerle izlemeye devam edebilirsiniz. Biz sizler vazgeçmedikçe tüm dünyadan renklerle ses tuvalimizi boyamaya devam edeceğiz. Müzik dolu günlerde buluşmak üzere, meraklısına bi’ dünya müzik...

Rezervasyon için: İletişim ve Rezervasyon Tel: 0216 348 6055 / 0530 172 6970 / info@gitarlive.com

Öne Çıkanlar
En Son Paylaşımlar
Arşiv
Etikete Göre Ara
No tags yet.
bottom of page